jessica-snygg.jpg
Jessica Snygg, vd Bi-Vent.

Jessica Snygg ny vd för Bi-Vent

Jessica Snygg tar över som ny vd för Instalcobolaget Bi-Vent i Helsingborg. Därmed blir hon den andra kvinnan som är vd i något av Instalcos 90 dotterbolag.

Jessica har en bakgrund inom byggbranschen, över 20 år på Skanska i olika roller bland annat som projektingenjör och projektchef. Hon har också arbetat på Peab Bostad, NCC och Wästbygg och innan yrkeskarriären utbildade hon sig till byggnadsingenjör.

- Det blir spännande att få lära nya saker och en ny bransch och det finns många likheter med byggsidan. Jag har lång erfarenhet av processen att ta fram ett projekt, både som beställare och entreprenör och jag tycker det är fantastiskt roligt att vara med från ruta ett i ett projekt, särskilt i partnering och strategisk partnering, säger Jessica.

Som vd för Bi-Vent blir hon tillsammans med Michaela Masiello i Rikelektro en av två kvinnliga vd:ar i Instalcos dotterbolag.

- Jag har jobbat 32 år i byggbranschen och periodvis varit ensam tjej så jag är ganska van. Jag stormtrivs i branschen och hoppas vi blir fler tjejer på Instalco. Förebilder är viktigt, det är viktigt att vi har en balans en mellan män och kvinnor.

Tidigare vd Thomas Engström kommer att arbeta kvar i bolaget som projektledare.

Bi-Vent AB med kontor i Helsingborg och Lomma är ett entreprenad- och serviceföretag inom ventilation som erbjuder helhetslösningar från projektering till färdig anläggning och service.