Bi Vent Webb 1
Bi Vent Webb 1

Om oss

Vi är ett heltäckande entreprenad och serviceföretag inom ventilation.

Bi-Vent AB är ett entreprenad och serviceföretag inom ventilation som erbjuder sina kunder helhetslösningar från projektering till färdig anläggning där kunden efter avslutad entreprenad kan få ett komplett serviceavtal på hela sin anläggning.

Vi omsätter ca 150 milj, är totalt 60 anställda och har 200 serviceavtal som vi sköter löpande runtom i Skåne, från Båstad i norr till Trelleborg i söder.

Bi-Vent AB växer ständigt vilket beror på att vi har en bred kompetens och ett flertal högt utbildade experter inom företaget.

Vi har över 40 års erfarenhet inom branschen vilket också säger en del om vår kompetens.

Vi har kontor på två orter, Helsingborg och Lomma. På vår anläggning i Helsingborg, som ligger på Ättekulla industriområde, finns förutom kontorslokaler även en verkstad där vi har egen tillverkning av kanaler och kanaldetaljer.

Våra kunder är bl.a. kommuner och landsting, industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och även enskilda fastighetsägare.

 

Värdegrund

Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som stöttar sina medarbetare och tillhandahåller experttjänster till våra kunder. Bi-Vent arbetar med tre ledord i sin verksamhet, Nytänkande, Effektivt och Samarbete, där både professionell utveckling och personligt välbefinnande är viktiga drivkrafter för ett framgångsrikt företag.

  • Nytänkande - Vi har enkla kontaktvägar och ger helhetslösningar mellan teknikområden. Vi har fokus på kvalitet och hållbarhet.
  • Effektivt - Vi har effektiva processer för varje uppdrag, liten organisation och moget ledarskap. Vi förenklar arbetet varje dag både internt och för våra kunder.
  • Samarbete - Vi arbetar nära våra kunder och vi samarbetar internt. Vi har stort engagemang i våra uppdrag och vi lyssnar och lär av varandra.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco