Servicetekniker inom ventilation med erfarenhet av styr & regler

Bi-Vent är ett Entreprenad- och Serviceföretag med inriktning på ventilation och energilösningar till fastigheter och industrier. Företaget har funnits i drygt 40 år och ingår i Instalcogruppen. Bi-Vent är etablerat i Helsingborg och i Lomma med verksamhetsområde inom hela Södra Sverige. Vi är idag ca 65 anställda och omsätter ca 165 milj.

Bi-vent erbjuder helhetslösningar, från projektering till färdig anläggning. Kunderna är bl.a. kommuner & landsting, industrier, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Bland projekten kan nämnas EONs nya kontor i Malmö - vårt största projekt hittills, kontorshuset Prisma i Helsingborg, Kv Eden Hyllie, Foodhills Bjuv, JM, Tetra Pak i Lund.

Vi söker Servicetekniker inom ventilation med erfarenhet av styr & regler med placering i Helsingborg och i Lomma.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär driftsättning av luftbehandlingssystem, servicearbete på nya och befintliga system samt felsökning. Som servicetekniker förlägger du framför allt ditt arbete ute hos våra kunder där du arbetar självständigt men även i team med både service och entreprenadprojekt. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från stora entreprenader till mindre jobb. Resultatet av ditt arbete leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader för våra kunder.

Vi söker dig med några års erfarenhet av styr & regler inom klimat och ventilation och har god kunskap om energioptimering. Förmodligen har du en teknisk utbildning men det är inget krav. Har du elutbildning och/eller elbehörighet är det en merit. Då du har mycket kontakt med våra kunder är social kompetens en självklarhet. Som person är du driven och engagerad med god samarbetsförmåga. Givetvis har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du kommer att ingå i vår serviceavdelning där du arbetar tillsammans med erfarna kollegor som hjälper och stödjer varandra. Vi är ett gott gäng där trivsel och god arbetsmiljö är viktigt. Vi har individuell lönesättning.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sidney Melin svarar på frågor angående tjänsten. Han nås på 0709- 24 06 39 eller sidney.melin@bi-vent.se. Ansök omgående då intervjuer sker löpande. Välkommen med ditt CV och brev till rekrytering@bi-vent.se. Märk ansökan med ”servicetekniker”.

  • Stad
    Helsingborg och Lomma

  • Kompetensområde
    Ventilation (och el)

  • Ansök