Intresseanmälan som ventilationsmontör för framtida behov

Då vi inom det närmsta året förväntar oss flera naturliga avgångar till pension mm så kan du redan nu visa intresse för att jobba hos oss som ventilationsmontör i Helsingborg för framtida behov.

De huvudsakliga arbetsuppgifter som ventilationsmontör är installation och montage av ventilationsanläggningar i ny- och ombyggnad av bostäder, kommersiella fastigheter samt industrilokaler.

För att verka väl i rollen som ventilationsmontör hos oss så behöver du ha några års erfarenhet av en liknande tjänst för att vara produktiv redan från start. Körkort är ett krav, samt att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Arbetet innebär att du att träffar många människor, både kunder och kollegor, så det är viktigt att du är social och tycker om möten med andra människor.

Arbetet är fritt med mycket eget ansvar tillsammans med ett gott gäng där gemenskap och god arbetsmiljö är viktigt. I en eventuell urvalsprocess så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt befintliga gäng.

Visa ditt intresse genom att maila till rekrytering@bi-vent.se, eventuella frågor besvaras av entreprenadchef Martin Bengtsson på martin.bengtsson@bi-vent.se

 

Vi önskar en skön sommar!

  • Stad
    Helsingborg

  • Kompetensområde
    Ventilationsmontör