Självgående servicetekniker – Helsingborg

BI-VENT AB är ett Entreprenad och Serviceföretag med inriktning på ventilation och energilösningar till fastigheter och industrier. Företaget har funnits i drygt 30 år och ingår i Instalco-gruppen. BI-VENT är etablerat i Helsingborg och i Malmö med verksamhetsområde inom hela Södra Sverige och är idag ca 55 anställda med en omsättning på ca 130 miljoner kronor.

 

BI-VENT erbjuder helhetslösningar, från projektering till färdig anläggning. Kunderna är bl.a. kommuner och landsting, industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och även enskilda fastighetsägare. Bland pågående projekt kan nämnas ombyggnaden av Helsingborgs lasarett, Tetra Pak i Lund och renovering av Kv Högvakten i Centrala Malmö tillsammans med systerföretagen inom Instalco. För mer info om verksamheten och andra spännande projekt besök www.bi-vent.se.

 

Vi söker medarbetare som kan förstärka vår serviceavdelning som idag består av knappt 10 personer.

Du har erfarenhet inom något av följande områden: Ventilation, El, Styr & Regler eller Kyla. Då du har mycket kontakt med våra kunder är hög social kompetens en självklarhet. Givetvis har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du kommer att ingå i vår serviceavdelning, där man får tillgång till en bred kunskapsbank för erfarenhetsutbyte. Vi har individuell lönesättning.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Har du frågor som rör tjänsten kan du kontakta Åsa Süllmann, , 0706-201959., E-post: asa.sullmann@bi-vent.se