Projektledare inom ventilation

BI-VENT AB är ett Entreprenad och Serviceföretag med inriktning på ventilation och energilösningar till fastigheter och industrier. Företaget har funnits i drygt 30 år och ingår sedan i maj 2015 i Instalco-gruppen. BI-VENT är etablerat i Helsingborg och i Malmö med verksamhetsområde inom hela Södra Sverige och är idag ca 60 anställda med en omsättning på ca 120 miljoner kronor.

BI-VENT erbjuder helhetslösningar, från projektering till färdig anläggning. Kunderna är bl.a. kommuner och landsting, industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och även enskilda fastighetsägare. Bland pågående projekt kan nämnas ombyggnaden av Helsingborgs lasarett, Tetra Pak i Lund och renovering av Kv Högvakten i Centrala Malmö tillsammans med systerföretagen inom Instalco. För mer info om verksamheten och andra spännande projekt besök www.bi-vent.se.

Vi söker nu ytterligare en projektledare med placering i Helsingborg

Ditt ansvarsområde är projektledning av såväl små som stora entreprenader. Du driver projekten från början till slut tillsammans med våra montörer och ser till att vårt kvalitetssystem följs. Med ditt tekniska och projektekonomiska kunnande ansvarar du för att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren.

Dina arbetsuppgifter består av

  • Kalkyl och offertarbete
  • Inköp av material, utrustning och tjänster.
  • Resursplanering och arbetsledning.
  • Kundansvar, byggmöten och besiktningar.

Jobbar du som projektledare idag, alternativt som beställare eller som konsult och är redo för nya utmaningar, då är detta kanske jobbet för dig? Vi kan även tänka oss att anställa dig som är nyutexaminerad och sugen på att ta dig an rollen som projektledare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som till exempel samarbetsförmåga och engagemang. Du har en ekonomisk förståelse och arbetar strukturerat och effektivt. Som Projektledare kommer du att ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare, vilket kräver social kompetens och en god kommunikativ förmåga. Affärsmässighet och förmågan att arbeta självständigt är andra viktiga egenskaper i denna roll. Vi ser gärna att du har en utbildning inom bygg, VVS eller liknande samt goda kunskaper inom upphandling och inköp. Du är en van datoranvändare och givetvis är du flytande på svenska både i tal och i skrift. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda, eget ansvar och snabba beslut. Du arbetar tillsammans med erfarna kollegor som hjälper och stödjer varandra. Vi är ett gott gäng där trivsel och god arbetsmiljö är viktigt. Vi har en individuell lönesättning.

Är detta en utmaning som passar dig?

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tomas Engström svarar på frågor angående tjänsten. Han nås på 0706-66 66 62 eller tomas.engstrom@bi-vent.se.
Välkommen med ditt CV och brev till asa.sullmann@bi-vent.se.